Super su vam desktopi, baš sređeni i praktični, ima tu i nekih lepih afirmacija, ja na mom imam hiljadu ikonica

i treba malo to da sredim pa ću onda poslati slike.
Već neko vreme jedno 6,7 godina imam dva sistema instalirana nekad je to bio win XP i linux (u početku mandrake, a posle suse, red Hat, Ubuntu), a najveći mi je izazov bio da nateram modem (u vreme dok sam se kačio na net dial up-om) da proradi na njemu, i uspeo sam iako je modem bio sa nekim čipom koji u to vreme nije bio podržan drajverima za linux. I to je u glavnom sva moja veza sa linuxom. I tada sam se samoproglasio za linux guru'a
Sada imam XP i WIN7, ali uglavnom sam na xp jer imam neke starije uređaje koji nisu podržani drajverima u WIN 7 ili lošije rade na njemu, a i on zahteva više memorije koju još nisam kupio.
Monja, ma dal je moguće da nisi bila možda član jednog foruma na kome se vežbao Corel Paint Shop Pro, tada sam imao verziju IX čini mi se. I ja sam neko vreme malo crtkao po uputstvima koja su tamo bila postavljena, i zaista mi je to bio jedan lep vid opuštanja, uz dobro društvo.
Inače super ti je ova slika, baš si je lepo uradila.