Eeeeeeee ovu temu ja obožavam hehehehe
Postujte ovde screenshot (sliku) vašeg desktopa, može i sa otvorenim programima a može i samo desktop da se vidi pozdadina i ikonice hehehe
Evo moj za početak (klikni na sliku za veću verziju)
2013-05-22-215140_1920x1080_scrot by spoyggs, on Flickr
Moj Desktop
Moj Desktop
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Re: Moj Desktop
do skoro sam imala windows na nemačkom iz devedeset i neke sad mi zao što tako nešto nemam više, da podelim sa vama. baš bi osvezila temu moj ,,arbeitplatz,,
@spoygg Jel ovo linux koristis druze?
Last edited by Ivan Spg on 23 May 2013, 08:45, edited 1 time in total.
Reason: Citiraj samo kad je potrebno :)
Reason: Citiraj samo kad je potrebno :)
E, sad me samo nauči kako to da uradim i sve
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
@tanita stavi šta godi maš
@vučko naravno, volim da čačkam različite desktope/window managere itd da vidim šta sve mogu da izvučem od kompa. Volim da mogu da menjam sistem kako ja želim. Arch je u pitanju, na poslu koristim ubuntu mada kontam da ću i tamo uskoro preći na arch.
@DenVik ti si na windowsu jel? Kontam da je dovoljno da pritisneš na tastaturi dugme "Print Scr" ako si na novijem (novije od XPa) ako je XP ima nekih programčića koji mogu to. Probaj s ovim što sam ti rekao ako se ništa ne dešava javi Sliku desktopa postavi negde na web pa okači ovde u img tag ako ti je to sve komplkovano napraviću neki tutorijal ili naći neki na webu
@vučko naravno, volim da čačkam različite desktope/window managere itd da vidim šta sve mogu da izvučem od kompa. Volim da mogu da menjam sistem kako ja želim. Arch je u pitanju, na poslu koristim ubuntu mada kontam da ću i tamo uskoro preći na arch.
@DenVik ti si na windowsu jel? Kontam da je dovoljno da pritisneš na tastaturi dugme "Print Scr" ako si na novijem (novije od XPa) ako je XP ima nekih programčića koji mogu to. Probaj s ovim što sam ti rekao ako se ništa ne dešava javi Sliku desktopa postavi negde na web pa okači ovde u img tag ako ti je to sve komplkovano napraviću neki tutorijal ili naći neki na webu
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
http://prntscr.com/169sc8
moj desktop
pošto je friški sa servisa nisu ga stigle spopast hrpe mapa, ali zato afirmacije zatrpavat pocele
moj desktop
pošto je friški sa servisa nisu ga stigle spopast hrpe mapa, ali zato afirmacije zatrpavat pocele
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
Evo ovako trenutno izgleda moj desktop. Sliku (foto-manipulaciju) sam sama pravila u Paint Shopu, to je bio moj hobi, na žalost sad je zanemaren. Volela sam praviti te sličice
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Super su vam desktopi, baš sređeni i praktični, ima tu i nekih lepih afirmacija, ja na mom imam hiljadu ikonica i treba malo to da sredim pa ću onda poslati slike.
Već neko vreme jedno 6,7 godina imam dva sistema instalirana nekad je to bio win XP i linux (u početku mandrake, a posle suse, red Hat, Ubuntu), a najveći mi je izazov bio da nateram modem (u vreme dok sam se kačio na net dial up-om) da proradi na njemu, i uspeo sam iako je modem bio sa nekim čipom koji u to vreme nije bio podržan drajverima za linux. I to je u glavnom sva moja veza sa linuxom. I tada sam se samoproglasio za linux guru'a
Sada imam XP i WIN7, ali uglavnom sam na xp jer imam neke starije uređaje koji nisu podržani drajverima u WIN 7 ili lošije rade na njemu, a i on zahteva više memorije koju još nisam kupio.
Monja, ma dal je moguće da nisi bila možda član jednog foruma na kome se vežbao Corel Paint Shop Pro, tada sam imao verziju IX čini mi se. I ja sam neko vreme malo crtkao po uputstvima koja su tamo bila postavljena, i zaista mi je to bio jedan lep vid opuštanja, uz dobro društvo.
Inače super ti je ova slika, baš si je lepo uradila.
Već neko vreme jedno 6,7 godina imam dva sistema instalirana nekad je to bio win XP i linux (u početku mandrake, a posle suse, red Hat, Ubuntu), a najveći mi je izazov bio da nateram modem (u vreme dok sam se kačio na net dial up-om) da proradi na njemu, i uspeo sam iako je modem bio sa nekim čipom koji u to vreme nije bio podržan drajverima za linux. I to je u glavnom sva moja veza sa linuxom. I tada sam se samoproglasio za linux guru'a
Sada imam XP i WIN7, ali uglavnom sam na xp jer imam neke starije uređaje koji nisu podržani drajverima u WIN 7 ili lošije rade na njemu, a i on zahteva više memorije koju još nisam kupio.
Monja, ma dal je moguće da nisi bila možda član jednog foruma na kome se vežbao Corel Paint Shop Pro, tada sam imao verziju IX čini mi se. I ja sam neko vreme malo crtkao po uputstvima koja su tamo bila postavljena, i zaista mi je to bio jedan lep vid opuštanja, uz dobro društvo.
Inače super ti je ova slika, baš si je lepo uradila.
Da, mislim da na isti forum mislimo, bile su neke učionice I, II i III stepena
Šaljem PP
Šaljem PP
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Hej ma posalji kakav je sada, po meni je bas u tome foraJohn Work wrote:Super su vam desktopi, baš sređeni i praktični, ima tu i nekih lepih afirmacija, ja na mom imam hiljadu ikonica i treba malo to da sredim pa ću onda poslati slike.
:
A ne da ga sredimo
meni je inace uvjek pretrpan bio ikonica, sad mi se pojavi hrpa podsjetnika
Monja super su ti slikee
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend