Ali mislim da ste ovdje adekvatni da mi odgovorite na moje veliko pitanje/strah.
Krenilo je jš dok sam bila mala strah od nečega.
Kada bih "to" osijetila morala bi spavati sa upaljenim svijetlom.
Kada bi isla po kuci i bila sama palila svijetla po kuci i tamo gdje inace nekoristimo.
Kada sam u srenju otisla i u toj kuci mi je pocelo kao da me netko otkriva, i svlaci sa kreveta ali ne moje fizicko tijelo ali opet u potpunosti mene.
Bio je taj cudni osjecaj i strah uvjek sam se trudila da zapamtim te stvari.
Dosta toga mi je u podsvjesti i nesjecam se potisnuto, pa pricam dogadaje koji mi sada padnu na pamet.
Nisam nikome pricala o tim stvarima jer bi rekli
Kada smo pricali o tim nekim cudnim iskustvina nazalost smo dosli na ideju da pozovemo svoga andjela i tako stupili u tu komunikaciju neznam tocno s kim.
Bili smo dosta navuceni, te nocne stvari su se pogorsale, koda nisam znala sto radim po noci, znala sam se probuditi u drugoj sobi
Jednom prilikom opet taj osjecaj i spavam i nekako sam kao uspila otvoriti oci i micem svoje ruke i micem ih ali one dole stoje
Uvjek sam fokusirala svu snagu da pomaknem koji dio tijela jer onda koda stane i da zapamtim sto se desava.
Tada su stvari vec izmicale kontroli i na srecu naisla sam na molitve i pocela se moliti tada sam kao osijecala neku ljutnju
smirilo se je i stalo do bakine smrti onda je opet bila ta neka luda energija i nije bila ugodna niti malo nisam mogla spavati sama, onda sam cula da u to doba je i teta osjetila nesto cudno da su cak htjeli pozvat neke ljude sto se bave neznam ni ja tocno s cime, ali je bilo dosta finacijski.
I tako sam narasla i nisam do nedavno voljela bas previse spavati sama u kuci i desavalo se da spavam sa upaljenim svjetlom. u zadnjih pola godine pogotovo.
Ali vise se nebojim i bas se zelim suociti i vidjeti, tko , sto, dali sam ja nekud isla, sto sam radila.
kako u zadnje vrijeme gledam vise iz energetskog aspekta povezala sam dosta dogadaja kada je ta "energija" bila prisutna, npr stojim na dvoristu najedaput taj strah i pocela sam bjezati u kucu neznam ni sama zasto i od koga, kod vrata koda me neko lago povuko pala sam na vrata i isjekla se.. Sada kada sam dosla doma opet doso strah prvu vecer otisla sam spavati sa tatom, no sljedecih veceri sam ostala, imala sam dosta nocne more i budila se znojna. Neki dan me nesta povelo i zamolila sam zemlju da uzme sve negativno sto mi je poslano jer nije moje, da stvaram stit ljubavi koji brani da se uzima moja energija protiv moje volje i slicne stvari nakon te veceri sve mirnije spavam.
Sada sam vise stvari ujedinila ali mislim da su nekako povezane. Ali imala sam osijecaj koda nesto radim dok spavam, neko vrijeme sam se toga plasila jer nisam znala sto.
I onda "to" jos nesta.
nasla sam si nekih odgovora da sam hranila mozda nekog nesta, da sam to sve mozda proecirala svojim strahovima..
voljela bih cuti vase misljenje neznam bas dali je adekvatno mjesto ali su me postevi ovdje posdsjetili na to:D