Šta trenutno ČITATE ?
Re: Šta trenutno ČITATE ?
Nikola imaš u Scribdu, uloguj se i downlouduj.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Inspirisali ste me da procitam knjigu Lujze Hej - Zivotne prekretnice , skroz sam zaboravila da imam tu knjigu vec duze vreme, a nikako nisam ''stizala'' Stigla sam za kratko vreme do pola knjige jer su price jako jako zanimljive i poucne!:)
pocinjem iznova citati ,Zacarani san,. Pre par godina nije islo,danas opet naletim na to,deluje po uvodu da ce ici glat.
"U pravu si, al' baš me briga" - Svetlana Kostić
(pozitiva, draga, hvala ti )
(pozitiva, draga, hvala ti )
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Nikola str8.to/celestinsko-prorocanstvo-pdf prvi link na google-u
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Ma, pusti ljude neka sami traze sta hoce, ne more sve na gotovo...
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Novac i zakon privlacenja, Jerry i Esther Hicks
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
sad vi recite dali sam ja uredu heheheh
reci cu one najosnovnije u ova 3 dana
Zakon privlacenja- osnove Abrahamovog ucenja ( nesto sam si rekla da afirmacije i to nesto pauza sa citanjem i onda gledam ja vide od Vine i njene majke i rekoh ma moram ovu knjigu uzet i pogledati a da budem iskrena do tada nisam shvacala zasto govore abraham, a zena prica hehehehhe joj knjiga je super i odgovorila mi je na neke moje strahove jejaaa da malo dodem do entiteta iz te perspektive jer sam bila zaronila u nesto i jako se uplasila i sada sam vidila da se necu drzati obecanja da necu stupati u kontakte s nekim drugim bicima hihi)
onda isti dan mi je dosla knjiga Netwon Michael - Sudbina duse super kul knjiga koja mi je otvorila isto masu nepoznanica i maknula strahova uff zabrijala sam pa sam procitala oko 200 stranica ove knjige, i onda mi je doslo do stanke pa sam krenila na
Netwon Michel Putovanje dusa tu se nisam puno zadrzala, rekoh idem si kupiti malo neta i pogledati koji video od Vine
A prije toga sam citala knjigu Caroline Myss - Anatomija duha
takoder sam do nje dosla do pola ...
Neki lud fazon sve knjige citam do pola i onda dode druga, pa mixam ali sam dobila toliko divnih odgovora u tim knjigama jeejj drago mi je sto sam napokon ih prozvala
Dali se ovo i vama desava ? hehe
reci cu one najosnovnije u ova 3 dana
Zakon privlacenja- osnove Abrahamovog ucenja ( nesto sam si rekla da afirmacije i to nesto pauza sa citanjem i onda gledam ja vide od Vine i njene majke i rekoh ma moram ovu knjigu uzet i pogledati a da budem iskrena do tada nisam shvacala zasto govore abraham, a zena prica hehehehhe joj knjiga je super i odgovorila mi je na neke moje strahove jejaaa da malo dodem do entiteta iz te perspektive jer sam bila zaronila u nesto i jako se uplasila i sada sam vidila da se necu drzati obecanja da necu stupati u kontakte s nekim drugim bicima hihi)
onda isti dan mi je dosla knjiga Netwon Michael - Sudbina duse super kul knjiga koja mi je otvorila isto masu nepoznanica i maknula strahova uff zabrijala sam pa sam procitala oko 200 stranica ove knjige, i onda mi je doslo do stanke pa sam krenila na
Netwon Michel Putovanje dusa tu se nisam puno zadrzala, rekoh idem si kupiti malo neta i pogledati koji video od Vine
A prije toga sam citala knjigu Caroline Myss - Anatomija duha
takoder sam do nje dosla do pola ...
Neki lud fazon sve knjige citam do pola i onda dode druga, pa mixam ali sam dobila toliko divnih odgovora u tim knjigama jeejj drago mi je sto sam napokon ih prozvala
Dali se ovo i vama desava ? hehe
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me