Kada uporedim Milu od pre godinu dana i ovu danas, zadovoljna sam . Nema vise depresivnosti, osecaja bespomocnosti i besmisla. Sada imam ljubav prema sebi i veru u zivot i njegove procese. Imam zelje i znam da zasluzujem da se ostvare; znam i kako da ih ostvarim. Imam jos vise ljubavi i razumevanja za druge. Danas je u meni aktivna pokretacka snaga i hvala svima koji su doprineli tome.
Volim vas i ljubim
Podeli sa nama svoju rođendansku radost :)
Re: Podeli sa nama svoju rođendansku radost :)
Lekcija je uvek voleti sebe.
Hej Mila, srećan ti rođus sve najbolje!
Baš si fino napredovala za godinu dana, čestitam.
Baš si fino napredovala za godinu dana, čestitam.
Mila, srecan rodjendan.
Po tvojim postovima, nekad i sad, ti si SAD svoja, na pravom putu. Neverovatna transformacija od marta do maja.
Zelim ti da se super provedes veceras( a za naredne godine ne brinem, jer ti vec znas)
Po tvojim postovima, nekad i sad, ti si SAD svoja, na pravom putu. Neverovatna transformacija od marta do maja.
Zelim ti da se super provedes veceras( a za naredne godine ne brinem, jer ti vec znas)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Mila samo napred Neka ti sve u životu ide glatko i napredno Srećan rođoš i Živelaaaaa
Mila,srecan rodjendan
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Mila, srecan rodjendan!
Samo napred, i neka ti se sve promisljeno ostvari do detalja :-*
Samo napred, i neka ti se sve promisljeno ostvari do detalja :-*
Srecan rodjendan. Sve najbolje. ^____^ <33
Mila, srecan rodjendan! I srecan rodjendan svima koje sam preskocila ovih dana!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
mila moja
cudo
desilo se cudo
jer si verovala u to
ljubim ja tebe pametniceeeeeeeeeeeeeee
cudo
desilo se cudo
jer si verovala u to
ljubim ja tebe pametniceeeeeeeeeeeeeee
Mila devojcice, neka ti je sa srecom i ne okreci se. Divno za tebe a i za sve nas da po ko zna koji put vidimo napredak i prekrasan put ratnika svetlosti
Sa malim zakasnjenjem cestitam svima koji su zakoracili u svoju novu godinu u mom "odsustvu" Sve vas ljubim i saljem topli zagrljaj
Sa malim zakasnjenjem cestitam svima koji su zakoracili u svoju novu godinu u mom "odsustvu" Sve vas ljubim i saljem topli zagrljaj