Isto taok ovde smo u atmosferi međusobnog poštovanja i slobode u smilsu da recimo pozitiva može napiše post u svom stilu (svi znaju koji je) i da joj to niko neće zameriti, meni je to čak i simpa Isto tako volim stil od DenVik i Članice i Jovane i Krijesnice i Sarah i ima tu još nekog sam sigurno zaboravio. To je različitost kakvu volim na ovom forumu. Svi ste super i divno je što svako ima svoj jedinstveni stil
pazite sad'
jovanajovana10 '' cao prijatelji otvorila sam ovu temu da ispricam moj problem o kome nocim a ne mogu da spavam i tako razmisljam stalno , i to je moj najveci problem od svih problema na svetu. ide mi se na odmor sa deckom ali mama kaze ... i ovaj kaze i nemam para .... i jao tesko meni to ce tako zauvek da bude ! i ovako imam probleme zbog promena klime a i otvaranje treceg oka me zadrmalo...'' (i tako ogromna 387 moja posta u kome menjam 543 misljenja)
Clanica '' bas te briga idi na more.'' ( bez duzenja price

)
pozitiva '' joj bas se raduuuujemmmm
idemo na moreeee
ja bas volim moreeeeeeee
kako ce ti suuuuuper biti
zaboravi sveeeeeeeeee
fokusiraj se ka svom cilju
ja te podrzavaaaaaam
joj kakva sreca
.....''
DenVik : '' Jo, vec te vidim na moru kako sa svojim dragim sedis na plazi, pijuckate neko pivce , neki dobar rok u pozadini ...za mene , ti si vec na moru ! ti si vec na moru !tu nema sta da se prica ,vec si tamo. ne obracaj paznju na okolinu , sta te briga sta mama kaze , sta tetka kaze ....ma kakvo oko kaka cudesa... vidm te tamo. novac je energija koja mora da kruzi , raduj se tome sto ces uplatiti odmor evo afirmacije Ja placam svoje..... ''
Krijesnica :'' nema razloga da ne odes ali nadji malo neko vreme samo za sebe , bar sat vremena na dan. poslusaj sebe ,ako to tvoje unutrasnje bice zeli . nemoj da uzimas lekove ni nosis tamo sa tobom , savrseno si zrava nemoj da te zavara to ako ti ne bude dobro zbog promene klime , to su samo simptomi budjena treceg oka sve je uredu....''
.... i tako se prica nastavlja sa ostalim clanovima foruma

NARAVNO OVO JE MOJA IZMISLJENA KONVERZACIJA
tako da, ponekad se zapitam zasto uopste pisem nesto kad unapred znam sve odgovore kakvi ce biti od koga

))), ALI mislim da je to bas razlog zasto ustvari napisem
samo sam mislila da preterujem i da me treba izbaciti sa foruma , jer ne da nemam ''stil pisnja'' nego mnogo zapomazemmm, mnogo pisem i stidim se sto toliko pisem ... ali ne mogu drugacije ,
izvinjavam se na odstupanju od teme ,
ali morala sam
eto , da vam pokazem kako neke od vas vidim

:)

ili, u skladu sa temom - kakvom mi energijom zracite
nema ljutnje