Dobar vam dan predivni Ratnici
Zahvalna sam što sam ovdje s vama...ovaj forum ima jednu predivnu vibraciju, naprosto je nemoguće da ovdje budem loše raspoložena...
Ako osjetim da sam down, vi mi dođete kao punjač praznoj bateriji od mobitela... spajate me s Izvorom i punjenje se lakše odvija
Žao mi je, molim vas oprostite, volim vas i hvala vam!!!!
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Pozitiva šta god da je D danas ja ti šaljem podršku uvek bude kako treba biti najbolje za tebe
Krijesnice i ja kažem ovaj forum pomaže digli smo ga na izvesnu vibraciju i koristimo ga za podizanje iste
Evo pošto je danas malo zaladilo ja častim čajem
Krijesnice i ja kažem ovaj forum pomaže digli smo ga na izvesnu vibraciju i koristimo ga za podizanje iste
Evo pošto je danas malo zaladilo ja častim čajem
- Attachments
-
- zp-cajevi-protiv-grceva.jpg (45.77 KiB) Viewed 1255 times
Pozdrav svima dragi prijatelji i verujem da vam je ovaj dan po nečemu ipak poseban i specijalan!
Zato da vam kažem, najbolji ste svi vi ovako divno i prijateljski okupljeni. Ljubi vas Leci
Zato da vam kažem, najbolji ste svi vi ovako divno i prijateljski okupljeni. Ljubi vas Leci
Dobra vam noc moji.
Zelim vam najlepse moguce snove a onda na javi da vam se i ostvare.
Volim vas sve forumase i hvala vam na druzenju i predivnoj atmosferi koju stvarate.
HVALA, za toliko iskreno prenesena iskustva, na svim lekcijama, na prelepom humoru, na ukazanoj mudrosti, na podrskama i ljubavi koja se ovde oseti i uvek pomaze.
Iako sam od vecine mnogo starija, dozvolili ste mi da sa vama duhovno rastem, vucete me i podmladjujete, tako mi prijate i velika mi je cast da sam medju vama.
Hvala ti Leci, ucitelju i inspiracijo, sto postojis i sto mi se nadjes uvek kad te trebam. Danasnji dan mi je specijalan, imam mali jubilej, u postovanju.
Zelim vam najlepse moguce snove a onda na javi da vam se i ostvare.
Volim vas sve forumase i hvala vam na druzenju i predivnoj atmosferi koju stvarate.
HVALA, za toliko iskreno prenesena iskustva, na svim lekcijama, na prelepom humoru, na ukazanoj mudrosti, na podrskama i ljubavi koja se ovde oseti i uvek pomaze.
Iako sam od vecine mnogo starija, dozvolili ste mi da sa vama duhovno rastem, vucete me i podmladjujete, tako mi prijate i velika mi je cast da sam medju vama.
Hvala ti Leci, ucitelju i inspiracijo, sto postojis i sto mi se nadjes uvek kad te trebam. Danasnji dan mi je specijalan, imam mali jubilej, u postovanju.
Dan D draga je upravo ovosarah wrote:Pozitiva šta god da je D danas ja ti šaljem podršku uvek bude kako treba biti najbolje za tebe
i hvala na podrsci
osetila sam to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://ratnicisvetlosti.com/dogadjaji/
danas smo se sve dogovorili Vina, Ivan i ja
videli salu, svdela nam se i organizujemo druzenje
jejejejejej
dolazs?
tanita, najzad, to je to iznenadjenje
sad imate jedan veeeeeeeeeeeoma jak razlog za dolazak u NS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najzad ovo ti je poklon za tvoj rodjendan o kom sam ti govorila draagaaaaaaaaaaa
i da cestitam jubilej 100 postova!!!!!!!!!!!!!
i da rastemo zajedno
podmladjujemo se zajedno
podrzavamo maximalno a sad i uzivo druziiiiiiiiiiiiiimooooooooo
a kad se samo setim
da sam ovo pisala pre samo mesec dana na temi podrska jedni drugima
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!!!!!!!!!!!
a sad se ovo ostvarujeevo ovako
DV vec uziva na tamo nekom dalekom ostrvu jer zivot u BG je malo uzurban i njoj je doslo da malo otperja na neko egzotic mesto
malo se umorila od svih organizacija u toj velikoj ustanovi
i orrganizacija kateringa, proslava,
kao nasih kampova, skupova i seminara
sad mora da se odmori za predstojecu sezonu istih i pomenutih organizacija
samo sa novinom, mora sad da organizuje i seminare preko sveta jer nas svuda zovu
hihihi
postali smo poznati
a vec cujem dogovara se sa Luiz da dodje u Srbiju na nase predavanje, hehe!!!
a ja vec u toku dana ne da imam 5 klijenata vec se stvorila lista cekanja!!!
to je ta vibracija o kojoj se govori u knjizi Trazi i dobices hehe!!!
osecam se sjajno
.
.
.
uuuu kako se dobro osecam dok ovo sve pisem
a da Vina i Ivan su u Americi
dogovaraju se oko nekog svetskog sajta i sirenja poz.vibracija heheh
ljudi ja toliko svetlosti vidim ovde da nema kraja jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ako sam jos nekog propustila ne zamerite mi, mnogo sam srecna
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koga nisam sad videla pisem u sl.postu hihihihi
volim vaaaaaaaaaaas
mi krecemo sa skupovima
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hvala vam svima koji su verovali u mene
i svima koji nisu
hvala svima
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi.Vidovita POZITIVO.
Predivno, hvala za taj divan mi poklon.
Drago mi je da jos ne spavam i da sam ovo saznala, mada moram reci da sam to i osecala a i prizeljkivala da se obistini.
28.cu proslavljati godisnjicu braka a probacu da se pridruzim ako ikako mogu.Ljubim vas do vidjenja.Sigurno necu brzo posle ovog zaspati iako cu sanjati svakako.
Predivno, hvala za taj divan mi poklon.
Drago mi je da jos ne spavam i da sam ovo saznala, mada moram reci da sam to i osecala a i prizeljkivala da se obistini.
28.cu proslavljati godisnjicu braka a probacu da se pridruzim ako ikako mogu.Ljubim vas do vidjenja.Sigurno necu brzo posle ovog zaspati iako cu sanjati svakako.
D jutro, hehehehe
Vidimo se u subotu , ma Pozitiva je čudo prirode.
Vidimo se u subotu , ma Pozitiva je čudo prirode.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Steta sto ne mogu doci. Moram tetki lek da nosim.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
hahahhahahaha
jos kad bi ti verovala
hihihihihihihi
jos kad bi ti verovala
hihihihihihihi
Jesam rekla lek?
U stvari moram da stojim na Ušću. 'Vatam Jaspis, spusta se na lopti za pilates niz Savu.
U stvari moram da stojim na Ušću. 'Vatam Jaspis, spusta se na lopti za pilates niz Savu.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham