Sta vas pokrece (motivese)?

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
jovanajovana10

Re: Sta vas pokrece (motivese)?

Post by jovanajovana10 »

joooooj HVALA ratnice :)
e pa bas si me lepo opisala :D
na to sam i ja mislila , sto rece Zika, to je pravilo. Pod nadimkom ovde i avatarom ja niti znam ko je musko ni o je zensko ni ko koliko godina ima a i ne poznajemo se dovoljno da bismo znali ko sta voli i kome kako odgovara da ga ko oslovljava da bismo to ispostvovali . :) ovde ima ljudi sa toliko velikim iskustvom i tako lepo govore da bi rekla da imaju 99godina a nemaju vise nego ja i ti :) . sve je Zika lepo rekao to kao nezvanicno pravilo za bilo koga koje smo spontano usvojili :) <3

ja zelim da ti doneses ovde puno motivisucih tema za razgovor a znam da hoces :)
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

Sta me pokrece?
Valjda Zivot, taj udah punim plucima, moje Bice koje zeli da se sretnemo u nasoj dimenziji, ljudi, svaki zivi stvor, Majka priroda, zvuci, boje, mirisi, osecaji, bliski ljudi i ljudice :mig: , moja zelja da saznam vise, bolje, da budem bolja prema sebi..pa onda to ide dalje.
Hm...ljubav prema zivotu bi bio najkraci odgovor mozda, da se ne sirim sad :D
Slagala bih kad bih rekla da me samo moj sin pokrece, to bi mi zvucalo lazno, kao da sam preskocila sebe ne nekom stupnju. Nas dvoje se dopunjujemo. Naravno da ta ljubav prema detetu je najjaci ovozemaljski osecaj( i hvala bogi i univerzumu sto imam privilegiju da sam majka u ovom zivotu i svima koji to zele zelim da to ostvare)
ali on je neka druga vrsta motivatora u meni...to je vec nesto intimno.
Znaces ratnice, o cemu pricam, ja moju sestru nista nisam razumela, a htela sam, ona je rodila dete pre mene i pokusavala da mi objasni taj osecaj, to se recima ne objasnjava.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Srećica

Post by Srećica »

Mislim da me najvise motivise zelja da budem najbolja verzija sebe i zelja za uspehom. :)
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
obsidian

Post by obsidian »

Volja. Zelja bez volje ostaje zelja, dok ne dosadi...
nigde nikog...
Srećica

Post by Srećica »

Motivacioni tekstovi i ostvarene zelje i lepe okolnosti koje su mi se desile. :)
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Post Reply