Om Brzee Namaha- magichna mantra

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
moj um moj svet

Re: Om Brzee Namaha- magichna mantra

Post by moj um moj svet »

Pa kako da izgovaram i da brojim :budala:
A mozda je bas u tome delovanje da bas mora biti 108 Puta,ni manje a ni vise :nebimoglo:
moj um moj svet

Post by moj um moj svet »

Pa kako da izgovaram i da brojim :budala:
A mozda je bas u tome delovanje da bas mora biti 108 Puta,ni manje a ni vise :nebimoglo:
llena888

Post by llena888 »

baby face wrote:Mantram vec desetak dana, ali ne vidim nikakve promene mozda nesto pogresno radim. Mantram u toku dana po nekoliko minuta tj u toku dana mantru izgovorim vise od 108 puta, mozda to ima neke veze ili sto primenjujem tehniku hoponopono, ali ona mi je usla vec u svakodnevnicu
Mantra u pravilu se ponavlja 108 puta, 40 dana, i tad nastupa promjena. Mnogo ljudi osjeti promjenu na pochetku, poslije 3-4 dana, ali nije iskljucheno da nekad treba imati malo vishe strpljenja pa chekati... A ja vjerujem da chesh uskoro osjetit promjenu, samo nastavi, nemoj prekidat. Prepusti se... A to shto mantrash vishe od 108 puta mozhe samo biti dobro. Pokushaj i pisati mantru dok je izgovarash, to je josh pojachava. A Hoʻoponopono je sooper, i nema utjecaja na mantru. Sretnooo :)
llena888

Post by llena888 »

moj um moj svet wrote:Pa kako da izgovaram i da brojim :budala:

http://www.youtube.com/watch?v=g9xTNeBtdv0
ponavljaj sa njim pa se ne morash zamuchavat brojanjem :)
baby face

Post by baby face »

lllena888, hvala na odgovoru
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

za to služe brojanice :D Uzmeš jedan kanapčić malo deblji, zavežeš 108 čvorova na njemu, svaki put kad izgovoriš pomeriš za jedan čvor, kad stigneš do kraja kanapa... gotov si!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
ajna

Post by ajna »

Kako je brza :bravo: U mom slucaju djelovala :bravo: Posle 4-og dana pisanja po 108 Hvala :andjeo: Om Brzee Namaha
Lara
llena888

Post by llena888 »

ajna wrote:Kako je brza :bravo: U mom slucaju djelovala :bravo: Posle 4-og dana pisanja po 108 Hvala :andjeo: Om Brzee Namaha
Bash mi je drago... Kako je divan osjechaj podijeliti sa drugima neshto lijepo _:) pozzz
ajna

Post by ajna »

Hvala llena888, radost se dijeli prvo s prijateljima :zdravica: a onaj ko zna da se raduje tudjoj sreci zasluzuje duplu srecu :D
Lara
Sunchica

Post by Sunchica »

Pozdrav svima! Da vas pitam ko god to zna kako se izvodi ova mantra, kada treba udah kod O ili kod Om, ili kod Om plus Brzee, izdah kod Namaha ili sve obrnuto? i zanima me uopste u okviru meditacije u kom trenutku se rade mantre, na samom pocetku? Nikada nisam ni jednu izgovarala , tako da sam pravi duduk. :pardon:
Post Reply