Om Brzee Namaha- magichna mantra
-
Re: Om Brzee Namaha- magichna mantra
Pa kako da izgovaram i da brojim
A mozda je bas u tome delovanje da bas mora biti 108 Puta,ni manje a ni vise
-
Pa kako da izgovaram i da brojim
Mantra u pravilu se ponavlja 108 puta, 40 dana, i tad nastupa promjena. Mnogo ljudi osjeti promjenu na pochetku, poslije 3-4 dana, ali nije iskljucheno da nekad treba imati malo vishe strpljenja pa chekati... A ja vjerujem da chesh uskoro osjetit promjenu, samo nastavi, nemoj prekidat. Prepusti se... A to shto mantrash vishe od 108 puta mozhe samo biti dobro. Pokushaj i pisati mantru dok je izgovarash, to je josh pojachava. A Hoʻoponopono je sooper, i nema utjecaja na mantru. Sretnooobaby face wrote:Mantram vec desetak dana, ali ne vidim nikakve promene mozda nesto pogresno radim. Mantram u toku dana po nekoliko minuta tj u toku dana mantru izgovorim vise od 108 puta, mozda to ima neke veze ili sto primenjujem tehniku hoponopono, ali ona mi je usla vec u svakodnevnicu
moj um moj svet wrote:Pa kako da izgovaram i da brojim
http://www.youtube.com/watch?v=g9xTNeBtdv0
ponavljaj sa njim pa se ne morash zamuchavat brojanjem
lllena888, hvala na odgovoru
za to služe brojanice Uzmeš jedan kanapčić malo deblji, zavežeš 108 čvorova na njemu, svaki put kad izgovoriš pomeriš za jedan čvor, kad stigneš do kraja kanapa... gotov si!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Kako je brza U mom slucaju djelovala Posle 4-og dana pisanja po 108 Hvala Om Brzee Namaha
Lara
Bash mi je drago... Kako je divan osjechaj podijeliti sa drugima neshto lijepo _:) pozzzajna wrote:Kako je brza U mom slucaju djelovala Posle 4-og dana pisanja po 108 Hvala Om Brzee Namaha
Hvala llena888, radost se dijeli prvo s prijateljima a onaj ko zna da se raduje tudjoj sreci zasluzuje duplu srecu
Lara
Pozdrav svima! Da vas pitam ko god to zna kako se izvodi ova mantra, kada treba udah kod O ili kod Om, ili kod Om plus Brzee, izdah kod Namaha ili sve obrnuto? i zanima me uopste u okviru meditacije u kom trenutku se rade mantre, na samom pocetku? Nikada nisam ni jednu izgovarala , tako da sam pravi duduk.