Naly Younis wrote:@Ametyst, hvala i tebi za link,, radosna sam ako ti je moja prica pomogla a to sa prstima sam citala u knjizi Silve metoda kontrola uma. Ako tko zeli e-knjigu recite pa cu vam je poslati.
Naly Younis wrote:@Ametyst, hvala i tebi za link,, radosna sam ako ti je moja prica pomogla a to sa prstima sam citala u knjizi Silve metoda kontrola uma. Ako tko zeli e-knjigu recite pa cu vam je poslati.
Možeš meni poslati.
Molim te tvoj mail.... Knjiga mi je na kompjuteru a ne vidim ovdje da imam tu mogućnost....
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Evo vam link za e-knjigu SILVA METOD KONTROLE UMA.
ustvari evo vam link za moj Publik Folder koji je na mom kompjuteru, preko Drop Box (Cloud/oblak) gde imamnekoliko knjiga
ja priznajem imam mali strah od meditacije bojim se da necu nesto uraditi kako treba da cu dobiti kontra efekat pa ako mi neko moze objasniti kako da se naj jednostavnije opustim
hvala vam za link pokusacu.Hvala vam puno na pomoci jako mi je vazno da imam nekoga od koga mogu dobiti savjete.Drago mi je sto sam vas nasla i hvala vam puno na ovom forumu.