ali to znaci da je meni definitivno prekipelo
kada sam jos sada videla najnoviji citat meni naaaaaaj drazeg Paola Koelja na sajtu ratnika svetlosti , shvatila sam da sam definitivno donela pravu odluku
nekla sam ''ne ,ne zelim da razgovaram telefonom ni minut , mrzi me'' a 3 osobe su me napale od jutros sa razgovorom
i konacno sam rekla ''ne,dosta je bilo vise'' i nazvala gazdaricu stana u kome zivim da stisa srednjoskolce koji prave neverovatne zurke 20/24h poslednja 6 dana
i rekla da zahtevam da ih izbace iz stana
nameravam da kazem ''ne'' porodicnom okupljanju od 1do 10 maja , jer mi vec svitke lete oko glave od pomisli na sve to
... dobro necu bas da mi prodje sada u naviku da svemu i svima govorim ''ne'' ali postoji jedno dugmence za iskljucivanje u zivotu na ''off'' a to je samo
kazes ''ne'' i okrenes se
meni licno je jako tesko da pogledam u oci i nekome kazem '' mrzi me, imam ja pametnijih stvari , necu da ti pomognem, nije mi do toga...''
jer nadjem sebi u glavi izgovore ''tesko mu je, drugarica mi je.... imao je nesrecno detinjstvo... jadnicak.....''
o svemu ovome sam razmisljala puno ovih dana
kada mi je draga DenVik napisala jako pametan redic , bila sam zatecena u sekundi a 3 dana nisam znala gde sam ja :
i podstakla me je clanica foruma sa motivom ''sasecimo u korenu sve sto nam kvari srecu,okret i brisi sa tog mesta''DenVik wrote:A i stekla sam taj utisak iz tvojih postova da zivis takav zivot, milion ljudi, milion reci, stotinu rodjaka itd...a gde si ti??
tacno je , reagovace ljudi burno , niko nece odobravati moje negodovanje -ali ako cu da biram da odgovorim potvrdno i da ''trpim'' ja ili odricno i da ''trpe'' oni onda biram odrican odgovor !
ja nista ne moram da trpim ,
sigurna sam u to
uvek mogu reci to ''ne'' .... samo malo vezbe jos