leci, <3 devojcice sa kikicama

,
meni je zoran tu recenicu rekao u pravom trenutku (on se uvek pojavi povremeno i da mi jednu bas takvu recenicu upravo kada treba , ne znam kako mu to uspeva.

hvala Zorane jos jednom veliko hvala). leci, bezbroj puta sam cula rec ''posmatranje'' od tebe. ja rec posmatranje poistovecujem sa tobom

tako mi je ostalo urezano u mislima.
sigurna sam da znas da mi je neko svakoga dana rekao '' samo posmatraj Jo'' , nebih cula to garantujm.
tako je bilo za 10 stvari , uzaluda , dok to meni ne stigne do mozga 101 dan i kazem ''aaaaaaahaaa, da bre posmatranje! pa o tom posmatranju mora da sam cula negde ... ''
sve ima svoje vreme. temu sam postavila pre mesec ipo dana (cini mi se kao da je bilo pre 2 godine

) , vezbam sada da primetim pogotovo u kojim trenucima trebam da primenim posmatranje i da se izkontrolisem i kazes sebi ''posmatraj''.
negde ide lako - kada su emocije tipa razocarenja ili svadja u pitanju - tu ide odlicno
ali kada je u pitanju bes i sumlje da neko moze da me na bilo koji nacin ugrozi to ide malo teze (kao moja tema od tada ''mito i korupcij'' npr)
tako da... vezbamo
imam gomilu stvari koje nosim godinama sa sobom a da ih jos nisam stvarno videla i ne dozvoljavam sebi da ih posmatram.
Nekada mi je trebalo mesec dana da kazem sebi ''pogledaj bolje'' ... sada mi je ponekad potrebno nedelju dana, nekada mi je potrebno pola sata , nekada par minuta- svakako to je napredak i ja mu se radujem
samo nesto , nebih se slozila da je potrebno puuuno vremenja za psihicko i duhovno napredovanje , razuverilo me je to sto sam upoznala ovde jako puno mladih i pametnih, psihicki jakih i produhovljenih ljudi za svoje godine. ovo je vreme brzih promene. ja sam se puno promenila za godinu dana (kada sam dosla ovde , rusio mi je ceo svet, bila sam egzistencijalno ugrozena ili sam se samo tako osecala

). neko je napiso na fb-u da zeli sam da se bavi sobom i da mu drustvo nije potrebno, ok sako ima svoje, ali dolaskom ovde se hiperextra brzo napreduje i u to sam sigurna. mozes ici sam sporo kao puz ili u drustvu na ovom divnom mestu brze i sa veceom lakocom i sigurnije.
mislim da cu da otvorim temu pohvale za promene clanovima foruma nakon samo godinu dana druzenja

hvala dragom Bogu , internet postoji. jos bih bila zarobljena na drugoj stavci svog posta koji sam napisala kao pocetnog u ovoj temi .
hvala ti leci , za svaku rec, za svako iskustvo za sve sto si podelila sa nama sada a i inace.
znam da pises ditrektno na forum iz srca (ne koristis ono ''pakovanje recenica'' koje sam gorepomenula nikada) , to se vidi jer sve tvoje reci primamo srcem i to je predobra stvar koju sam primetila i u tvojim najboljim videima.
ja osecan da je tajna tvog mira i useha i sirokog osmeha sasvim dobro uvezbano posmatranje izmedju ostalog ali to ponajvise. pa ... mogu da vezbam svakog dana , u razlicitim situacijama , zivot u svakom minutu doneses nesto novo i drugacije <3 <3 <3
javocu , sta sam to lepo primetila.