Suri, uvijek smo mi tu, samo nas Proces drži zaposlenima i svi se malo pogubimo u tome s vremenom...

Samo ti piši, uvijek će se netko naći da ti odgovori.
Već ovaj vikend sam dobila test za svoju novostečenu emocionalnu slobodu. Osoba u koju mi je povjerenje poljuljano me pozvala da zajedno provedemo cijelu subotu, ali me ostavila u neizvjesnosti - nije mi rekla kamo idemo, s kime, kojim prijevoznim sredstvom, niti koliko ćemo vremena ondje provesti. Dakle, doslovno sam bila oteta hahaha... Čarolija u svemu tome jeste ta da: a) nisam bila nervozna unatoč neizvjesnosti i čvrsto sam spavala noć ranije, b) posve sam se prepustila nepoznatom, zbilja me nije bila briga kamo idem i što će se ondje dešavati, c) pristala sam da toj osobi dam tisućitu priliku da stekne moje povjerenje, d) svaki put kad bi me spopala negativna misao, Izjavom za buđenje prisutnosti sam je neutralizirala i namjerno budila onu dječju radost u sebi.
Ovo mi je bila jedna od najboljih subota ikad. Divan vikend. Divan provod. Divna neizvjesnost i sigurnost u jednom.
A tek slučajnosti, povezanosti....uuufffff....koliko je toga tek bilo!! Život u svjesnosti je čarolija u svome vrhuncu.
Hvala ti, Michael Brown. Volim te.