e ovako..
u poslednjih nedelju dana sam se duboko udubila u energije, andjele, dozivljaje...osecaje
imala sam tu srecu da uzivam u ovoj avanturi sa jos dvadesetak ljudi, koji su na istom putu kao i ja.
Naucila sam da primam i saljem energiju, misli, da pricam sa andjelima drugih ljudi i slikam slike njihovih aura. PRELEPO iskustvo.
Najdivniji mi je bio sledeci dozivljaj....od prvog dana seminara, jedan divan muskarac od nekih 40 godina me je pozdravljao dubokim, divnim pogledom. Prvih dana sam bezala...a onda sam se odlucila da odgovorim. To je jedan od onih pogleda, koji traju po 15 sekundi...bez reci, puni ljubavi i duboki. Kad sve oko mene nestane...i samo se prelepa slika stvori.
Posle dva dana...ova igra pogleda je postala divna navika, ostrvo opustanja...i pocele su da se desavaju divne stvari. Svaki put, kad bi se pogledali, njegova slika je nestajala i ja sam videla ogromnog, divnog andjela ratnika u svetlo plavoj kristalnoj boji...
Posle cetiri dana sam odlucila da mu naslikam sliku toga sto vidim, kad se izgubim u tim ocima... (i ne, ovde ne pricamo o zaljubljvanju, ovde pricamo o govoru dusa)
Sela sam, uzela papir i olovku i za 3 minuta nacrtala divnu sliku, pogled na jedno brdo, na kojem je zamak koji gori i puno ljudi koji beze iz njega. Iza njih ide konjanik na plavom konju, sa macem svetlosti i ogroooomnim krilima, koja su veca i od brda..i u svakoj ruci drzi po jedno dete. On je zastitnik i pratilac.
Kad sam mu dala sliku, covek je ostao bez reci. Pitala sam ga, da li mu slika nesto znaci?
Ponovo me je pogledao i rekao "Mina, zasto me ista pitas. TI ZNAS KO SAM JA ZAPRAVO".
Mmmmmmmmmmmmmmmm...jeza
kasnije sam mu opisala jos mnogo vise detalja, da je on zastitnik, da je njegova blizina podrska drugima, da je on nosilac bozanske snage, koja drugima pomaze da napreduju u svom rastu...da je vitez, ratnik svetlosti...sve sam ja lepo opisala, opisala mu boju, kristalno plavu.
i onda dolazi najvece iznenadjenje. On mi salje jednu sliku andjela na kojoj je tacno to sto sam ja naslikala a na slici niko drugi do sam Arhandjel Mihajlo!!!
Pojma ranije nisam imala ni koja je njegova uloga, ni boja, ni bilo sta...i prepoznala sam ga!
Sad znam, kakav je osecaj kad je energija ovog andjela u blizini. I uvek cu je prepoznati

Divno, divno, divno...