Nešto tražila po compu i našla jednu knjigicu koja bi vam mogla biti interesantna pa sam ju postavila na dropbox
http://www.dvostrukaduga.hr/index.php?p ... &Itemid=87
na linku iznad je opis knjige
a evo i linka za samu knjigu
https://dl.dropbox.com/u/11044651/Skriv ... %20APK.doc
Odoh pokusati u svoj zivot privuci veeliku salicu kave
Šta trenutno ČITATE ?
Re: Šta trenutno ČITATE ?
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Hvala ti jaspis za ovu knjigu od Kezele,jedno vreme sam je tražila i nisam našla hvala što si me podsjetila na nju.
Idem je sad čitati.
Idem je sad čitati.
Danijela
Pozdrav svima!
Ne znam da li je neko pre mene postavio ovaj link, ako i jeste nije jos jednom na odmet jer je kniga sjajna
http://www.znakovi-vremena.net/Dokument ... u_nama.pdf
Uzivajte i nadam se da ce nekome pomoci
Divan dan svima zelim!
Ne znam da li je neko pre mene postavio ovaj link, ako i jeste nije jos jednom na odmet jer je kniga sjajna
http://www.znakovi-vremena.net/Dokument ... u_nama.pdf
Uzivajte i nadam se da ce nekome pomoci
Divan dan svima zelim!
Rabindranat Tagore, Sadhana-Ostvaarivanje života.
Ja procitala Zanu Poliakov i Sinisu Ubovica( super su, narocito jer su nasi i drugaciji i bore se sa vetrenjacama kao i nasi ratnici), za dva dana.
Ali sam se rvala sa Meditacija radnika svetla, Dejvid Kazins( ljudi, kao da su reci cetvrtaste i uglavljujem ih u okrugle rupe u mozgu koje nemam, teska borba, odustala)
Sad uzela Dvanaesti uvid Dz.Redfild, da se odomorim
Ali sam se rvala sa Meditacija radnika svetla, Dejvid Kazins( ljudi, kao da su reci cetvrtaste i uglavljujem ih u okrugle rupe u mozgu koje nemam, teska borba, odustala)
Sad uzela Dvanaesti uvid Dz.Redfild, da se odomorim
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
joj DenVik, strava knjiga dvanaesti uvid
predobra ja je procitala tacnije progutala za jedan vikend pre jedno mesec dana
sad citam rekonekcija Perl
predobra ja je procitala tacnije progutala za jedan vikend pre jedno mesec dana
sad citam rekonekcija Perl
Hvala Pozitiva, imala sam fazu od 4 meseca, nisam mogla ništa da čitam jer već 5 godina gutam knjige o ZP, same mi dolaze ili ih prosto ugledam u izlogu( a tek knjige koje čitaju Normalci , to nisam uzela u ruke 4 godine, je li to normalno?, ljudi, dešava li se to još kome?)
Desava se meni.Pre neki dan sam usla u knjizaru(obozavam knjizare )rekla sam sebi da necu gledati knjige o ZP...odusevila sam se koliko dobrih novih knjiga
Trenutno citam "Osmicu"Ketrin Nevil,da se malo opustim.
Trenutno citam "Osmicu"Ketrin Nevil,da se malo opustim.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Ne mogu se pohvaliti nekim čitalačkim stažom, mada sam nekada bio u čitalačkoj sekciji, i čak dobio značku gotovo ništa osim obavezne lektire nisam čitao.
I tokom školovanja nisam gotovo ništa čitao, posle toga sam počeo da se zanimam za astrologiju, i u 8 godina dugoj praksi pročitao sam mogu slobodno reći preko 50 knjiga iz ove oblasti i te knjige sam po uputstvu iz knjige traži i dobićeš sklonio za sada u podrum jer mi više ničemu ne služe.
Paralelno sa ovim čitao sam i drugu literaturu od autora Jozef Marfi, Spasoje Vlajić, Mića Jovanović, Živorad Mihajlović Slavinski, Majkl Drosin, Antoni de Melo, Majkl Njutn i drugi..
Dakle gotovo sve vezano za okultizam, moći uma, zakon privlačnosti i slično.
Tako da je i moj zaključak da gotovo ništa (izuzimajući stručnu literaturu,koja mi je potrebna za stalno usavršavanje jer sam odabrao profesiju u kojoj se sve brzo menja) osim onoga što me zaista interesuje ne dolazi pod ruku.
Sećam se ima tome već par godina odem u BG i zastanem pored jedne knjižare i od svih knjiga koje postoje ja ugledam Buđenje - Antoni de Melo. I kupim je naravno. Odem,kod frizera i on mi priča o super knjizi koju je pročitao i koja bi mi se dopala i pozajmi mi knjigu na čitanje, a knjiga je bila Celestinsko proročanstvo.
A ovo je još jedan dokaz koliko je ZP delotvoran i kako slično privlači slično.
Trenutno po drugi put počinjem da čitam knjigu Traži i dobićeš.
I tokom školovanja nisam gotovo ništa čitao, posle toga sam počeo da se zanimam za astrologiju, i u 8 godina dugoj praksi pročitao sam mogu slobodno reći preko 50 knjiga iz ove oblasti i te knjige sam po uputstvu iz knjige traži i dobićeš sklonio za sada u podrum jer mi više ničemu ne služe.
Paralelno sa ovim čitao sam i drugu literaturu od autora Jozef Marfi, Spasoje Vlajić, Mića Jovanović, Živorad Mihajlović Slavinski, Majkl Drosin, Antoni de Melo, Majkl Njutn i drugi..
Dakle gotovo sve vezano za okultizam, moći uma, zakon privlačnosti i slično.
Tako da je i moj zaključak da gotovo ništa (izuzimajući stručnu literaturu,koja mi je potrebna za stalno usavršavanje jer sam odabrao profesiju u kojoj se sve brzo menja) osim onoga što me zaista interesuje ne dolazi pod ruku.
Sećam se ima tome već par godina odem u BG i zastanem pored jedne knjižare i od svih knjiga koje postoje ja ugledam Buđenje - Antoni de Melo. I kupim je naravno. Odem,kod frizera i on mi priča o super knjizi koju je pročitao i koja bi mi se dopala i pozajmi mi knjigu na čitanje, a knjiga je bila Celestinsko proročanstvo.
A ovo je još jedan dokaz koliko je ZP delotvoran i kako slično privlači slično.
Trenutno po drugi put počinjem da čitam knjigu Traži i dobićeš.
Last edited by John Work on 03 Apr 2013, 22:13, edited 1 time in total.
Hvala Sanco, hvala John.
Meni se dešava da čitam Abrahamove knjige, ponovo, jer znam da se one svaki put drugačije doživljavaju i kao da nisam neke reči "videla" prvi put, haha, kako da ne..
I meni knjige tako dolaze, same
Meni se dešava da čitam Abrahamove knjige, ponovo, jer znam da se one svaki put drugačije doživljavaju i kao da nisam neke reči "videla" prvi put, haha, kako da ne..
I meni knjige tako dolaze, same