Žiko God Bless You and Yours Divno je sve to što si napisao blago tebi bogat si čovek zaista!
Ja sam ultra prezahvalan i presrećan jer sam kupio novi monitor!!!
Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Ziko, divan i praktican pre svega, kao jedinstveni pravi razredni staresina jednog neozbiljnog, ali kreativnog razreda.( i oni su slatki, slatki na slikama)
Spoygg se ocito pripremio za nas video klip, pa da vidimo od kog je to materijala, oce li nas izdrzati? I da ta makina radi besprekorno.
Veceras zahvalna za moje dete, koje je svakog sekunda u sadasnjem trenutku i ja to nikako da prepisem od njega, tvrda glava nema sta ( bili restoranu danas sa kumovima,prvo je uzivao jer je tu gde jeste, pa je pevao, opusten i rasterecen od svega i sve je bilo kako je on hteo i sve je bilo sasvim kako treba)
Spoygg se ocito pripremio za nas video klip, pa da vidimo od kog je to materijala, oce li nas izdrzati? I da ta makina radi besprekorno.
Veceras zahvalna za moje dete, koje je svakog sekunda u sadasnjem trenutku i ja to nikako da prepisem od njega, tvrda glava nema sta ( bili restoranu danas sa kumovima,prvo je uzivao jer je tu gde jeste, pa je pevao, opusten i rasterecen od svega i sve je bilo kako je on hteo i sve je bilo sasvim kako treba)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Žiko što kaže naš admin ti si zaista jedan Bogat čovek, i baš mi drago što si i sa nama ovde na vezi
Spoygg za tvoj monitor da ga u radosti koristiš
DenVik učiiiiii od sinčića... sve je bilo kako je on hteo i sve je bilo sasvim kako treba...Divota
Ja sam zahvalna što sam pročitala Vaših par postova pred spavanje, i što ću lepo spavati
Spoygg za tvoj monitor da ga u radosti koristiš
DenVik učiiiiii od sinčića... sve je bilo kako je on hteo i sve je bilo sasvim kako treba...Divota
Ja sam zahvalna što sam pročitala Vaših par postova pred spavanje, i što ću lepo spavati
Moram samo da napišem da sam jako zadovoljan monitorom i zahvalan sam što sam tako dobro izabrao. Jako uživam sad u njemu!!! Cheers, love&light!!!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Hvala za sva neobična iskustva koja mi se događaju i pomažu mi da rastem i učim o sebi i drugima.
Hvala za sve spoznaje koje mi pokazuju kojim putem trebam ići.
Hvala za sve one male smjernice koje mi govore na što trebam obratiti pažnju.
Hvala za sve predivne ljude i ugodne razgovore.
Hvala na inspiraciji koja mi pomaže da stvaram i izražavam se.
I ponajviše od svega, hvala za svu ljubav koju osjećam, za ostvarenje svega onoga što mi srce želi, za sve ono što sam mislila da nikada neću moći ostvariti, a ipak jesam...
Hvala što sam dokazala sebi i drugima da čuda postoje i da se isplati maštati i očekivati najbolje od života.
Hvala za sve spoznaje koje mi pokazuju kojim putem trebam ići.
Hvala za sve one male smjernice koje mi govore na što trebam obratiti pažnju.
Hvala za sve predivne ljude i ugodne razgovore.
Hvala na inspiraciji koja mi pomaže da stvaram i izražavam se.
I ponajviše od svega, hvala za svu ljubav koju osjećam, za ostvarenje svega onoga što mi srce želi, za sve ono što sam mislila da nikada neću moći ostvariti, a ipak jesam...
Hvala što sam dokazala sebi i drugima da čuda postoje i da se isplati maštati i očekivati najbolje od života.
Zahvalna sam sto zivim u najlepsem delu Beograda
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
To, Sanco, to se trazi...drago mi je da je tako, lj
Krijesnice,divno rečeno. Sanco,koji je to najlepši deo Beograda,kad vec volim da se selim možda mi se dopadne? A ja sam zahvalna što imam divnog ljubavnika sa kojim mogu da razgovaram o svemu i koji je veoma zainteresovan da meni bude uvek dobro. Čak i kad je hiljadama kilometara daleko.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zahvalna sam na ovom predivnom jutru.
Clan,najlepsi deo Beograda naravno ,Zemun
Clan,najlepsi deo Beograda naravno ,Zemun
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
haha, Sanco, volim Zemun, kej obavezno(u moru tih splavova ima jedan normalan sa odlicnom zivom svirkom) ali i najbolje sarajevske cevape kod Cice...
Ja zahvalna jutros jer me Zivot voli i osecam to celom sebe
Ja zahvalna jutros jer me Zivot voli i osecam to celom sebe